Fredericia Cycle Club (FCC) fokuserer på at skabe et optimalt miljø for de cykelinteresserede i Fredericia og omegn - uanset om der er tale om nybegyndere eller ryttere med store ambitioner om at nå toppen. FCC har herigennem fået stor bredde og rummer ryttere på alle niveauer og i alle aldersgrupper.

Desuden er FCC med i kampen for en 'Fair cykling' i Danmark. Vi vil være med til at præge dansk cykelsport og prioriterer god opførelse og en dopingfri sport meget højt.

Danmarks Cykle Union arbejder løbende på at styrke indsatsen i kampen mod doping. FCC vil gøre alt for at DCU opnår deres mål.

Et væld af tilbud

FCC byder på klubaftener, træningweekender, træningslejre og en masse træningsture - alt sammen med til at skabe et stærkt socialt netværk rytterne imellem. Det gælder også på tværs af aldersgrupperne, da det er den fælles interesse, som ligger til grund for fællesskabet. 

Vil du vide mere om hvornår og hvad der sker i klubben, kan du gøre to ting - enten sende en mail til Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den. eller møde op ved en begivenhed som du finder i kalenderen.

Er du frisk, er du også velkommen til at kigge forbi til vores klubaften der er hver mandag fra 19 til 21 på Prangervej 2. Kig gerne forbi - vi har altid kaffe på kanden!